AQUARELLEREN IS NET TOVEREN.
Informatie/information: mefta001@gmail.com

vrijdag 3 oktober 2014

Het begin is er6 opmerkingen:

 1. Heel mooi begin, Geri. Het lijkt alsof een zacht najaarszonnetje het eekhoorntje belicht. Prachtig. Van zo'n begin krijg je drive om door te willen gaan. En de blogbezoeker wil vast graag meer zien. Ik in ieder geval, Geri. Veel plezier en succes met de volgende stappen in dit proces. Lve grt, Hedy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet je Hedy, herfstkleuren zijn normaal niet de kleuren die erg bij me passen. Ik ben meer van de blauwtinten en aqua en rozerood en paars. maar door het schilderen heb ik het geluk alle kleuren te kunnen gebruiken. En nu de natuur zo mooi kleurt VOEL ik deze kleuren ook en vind het een plezier ze te gebruiken. Ik verheug me op de rest.

   Verwijderen
 2. Gewoonweg subliem ! Prachtige kleuren ! Proficiat !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Nadine, door te kijken naar jouw foto's van de wol die je verft, denk ik dat herfstkleuren erg bij jou passen? In het begin moet ik altijd even slikken wanneer de herfst aanbreekt. (Niet dat ik zo gek ben op de zomer, mijn favoriete seizoen is de lente. Meer vanwege het feit dat dit jaargetijde me melancholisch maakt). Maar wanneer de herfst ( en ook de winter) er eenmaal zijn geniet ik hier ook met volle teugen van. En de herfst heeft natuurlijk kleuren die je bijna niet voor mogelijk kunt houden. Dat is genieten. En ik ga het proberen te vangen in mijn schilderij. En wanneer ik daar zulke fijne aanmoediging bij krijg doet me dat goed.

   Verwijderen
  2. Wat een leuke en persoonlijke toelichting, Geri. Ik ben nu al verliefd op jouw herfstwerk. Zo leuk om te mogen volgen. Lfs. H.

   Verwijderen
 3. Geri je herfstschilderij is nu al heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LENTESCHILDERIJ

LENTESCHILDERIJ

WINTERSCHILDERIJ

WINTERSCHILDERIJ

BIRTHDAY

BIRTHDAY

BOEKENPROJECT

BOEKENPROJECT

Taartjes

Taartjes

Kat

Kat

Spring/Lente

Spring/Lente

Tea and cake

Tea and cake